&lsquo;t Web<br />Nummer 2 2009

‘t Web
Nummer 2 2009

Download hier het hele tijdschrift

Artikelen

Het ondergeschoven kindje PMT

-

Dit artikel is geschreven door zes derdejaars studenten van de opleiding Bewegingsagogie en Psychomotorische Therapie aan de School of Human Movements and Sports (de Calo) te Zwolle. Er is ons gevraagd of wij een artikel voor 't Web wilden schrijven. Dit artikel mochten wij schrijven terwijl wij een weekend verbleven op het Centerparcs park, de Eemhof in Zeewolde. Op zich natuurlijk heel gezellig, maar er moest ook het een en ander gebeuren. Een onderwerp bedenken, brainstormen en uiteindelijk het artikel schrijven. We hebben gekozen om in dit artikel de meerwaarde van Psychomotorische Therapie (PMT) binnen gezinnen te beschrijven.

Help! Hoe organiseer ik een skireis?!

B. Busstra en G. Top

Twee jaar geleden hebben we voor het eerst voor onze school een skireis georganiseerd. Collega's, leerlingen en begeleiders beleven erg veel plezier aan de jaarlijkse skireis. In dit artikel wordt uitgewerkt hoe wij onze skireis organiseren. Elke school is weer anders maar er zullen zeker raakvlakken zijn met uw eigen school.

Rendez-vous over Wim van der Gugten

Jordi Smit

Rendez-vous over Wim van der Gugten

Jonge Werkers 2009

Jasper van Stiphout e.a.

Op vrijdag 23 en 24 januari vond het Jonge Werkers weekend 2009 plaats op de Calo in Zwolle. Het was weer een succes. Hieronder de ervaringen van de voorzitter van de Jonge Werkers, een student van PMT Nijmegen en een PMT'er die de opleiding op de VU gevolgd
heeft.

Il y a: Bowlen in de gymzaal

Jordi Smit

Il y a: Bowlen in de gymzaal

123
 

Zoeken

Zoekterm

Auteur

Uitgave

Rubriek