&lsquo;t Web<br />Nummer 4 1997

‘t Web
Nummer 4 1997

Download hier het hele tijdschrift

Artikelen

Sport en bewegingsonderwijs

Tino Stoop

Naar aanleiding van twee gezamenlijke bijeenkomsten van het bestuur en de redactie van 't WEB, met als onderwerp "Jeugd(igde patiënten) in Beweging", probeer ik in het nu volgende een aantal zaken, die naar mijn mening er mee te maken hebben, op een rijtje te zetten. Het is lang niet volledig, maar meer een eerste aanzet tot....

Ringzwaaien in het basisonderwijs, kan ook zonder achteraf-zet

M. Waal

Ringzwaaien in het basisonderwijs, kan ook zonder achteraf-zet

Nederlandse groep gymleraren bezoekt Wenen

Bruno Oldeboom

PLATO, het Europees Platform voor het Nederlandse Onderwijs, verzorgt o.a. studiebezoeken. Zo ook voor docenten L.O./B.O .. Het Europees Platform organiseerde in samenwerking met het Bundesministerium für Unterricht und kulturelle Angelegenheiten een seminar met de naam: "Het gymnastiekonderwijs in Oostenrijk in historisch perspectief." Het studiebezoek ging naar Wenen, van maandag 21 april t/m zondag 27 april 1997. Hieronder volgt een verslag en een korte beschouwing.

Bewegen op de basisschool

Chris Hazelebach

Het kan zeker geen kwaad om van tijd tot tijd je nog eens af te vragen waarom je eigenlijk doet wat je doet. Bovendien moet je je daden regelmatig tegenover anderen verantwoorden. Dat geldt ook voor een bewegingsonderwijzer. Chris moest zich onlangs 'weer eens verantwoorden. Hieronder zijn vindt u zijn poging om de zaken helder uit een te zetten.

Zonder woorden

-

Zonder woorden

12
 

Zoeken

Zoekterm

Auteur

Uitgave

Rubriek